Vrijetijdskleding Dames

Bij de Mof vindt je verschillende vrijetijdskleding. Bij ons vind je steeds meer producten die met een duurzame gedachte geproduceerd zijn. In de tijd waar we in leven is iedereen zich meer bewust van wat ze dragen en aankopen. Wij zijn ook een voorstander van slow fashion. Mooie basis kledingstukken die je in de kast moet hebben waar je lang van kan genieten.

Basics 
De basics die je bij ons vind zijn spijkerbroeken van o.a de merken Lee, Wrangler, Mac jeans. Naast de seizoens modellen van deze merken hebben we het hele jaar door de zogehete never out of stock items liggen van de best lopende modellen denk aan de Lee Marion en de Mac Dream.

Wat er niet mag ontbreken in een dames garderobe is natuurlijk een basic top, of het nu longsleve is of een t-shirt. Deze hebben wij van de merken Blue LOOP, Alan Red en Linara van katoen tot linnen met een beetje stretch of juist niet voor ieder wat wils.

Ook wollen truien staat de Mof om bekend in verschillende kleuren. Voor de dames hebben we deze van Inti een Nederlands merk die zelf produceert in Ecuador, van Merino wol tot alpaca. Grof gebreid met een kabel tot een fijn gebreide trui of vest vind je bij ons.

Het Bretonse streepje kan niet missen in deze lijst van basics. Saint James produceert nog steeds in Bretagne hun beroemde streep shirt. ook deze komen in verschillende kwaliteiten, van katoen tot wol.

Hieronder zie je een impressie van de items die wij standaard in de Mof hebben liggen.

 

Muts & vest van Carhartt • shirt van Saint James • Jeans van Mac

Jas van Lee

Muts en trui van Intri

Schipperspet, sjaal en trui van Saint James • jeans van Lee

Ook vind je bij ons de “Wijs met de Waddenzee” trui, bij aankoop van deze trui steun je direct het werelderfgoed Waddenzee!