Overalls

In de jaren ’70 kwam je voor een gekleurde overall naar de Mof. Deze werden in eerste instantie in het atelier boven de winkel geverfd, in alle kleuren van de regenboog. Het was een trend om ze casual te dragen en niet alleen voor het werk. Je ziet deze trend weer helemaal terug komen, verschillende modemerken hebben een overall in hun collectie.

Een overall is natuurlijk eigenlijk bedoeld om ergens over te dragen en je onder kleding te beschermen tijdens het werk. Deze verkopen we nog steeds! We hebben overalls van verschillende merken in de winkel voor ieder wat wils.

De werkoveralls hebben we in de winkel op voorraad vanaf maat 46 dit is een kleine herenmaat en wordt ook door dames gedragen.

Ballyclare

Glasgow

Deze overall heeft een verdekte ritssluiting en is gemaakt van 100% katoen. We hebben de overall in zwart, kobaltblauw en rood.
€ 74,99

Oxford

Dit is dezelfde overal als de Glasgow maar dan met een drukknoopsluiting, 100% katoen en in de kleuren: donkerblauw & kobaltblauw.
€ 64,99

Bristol

Deze tuinbroek is 100% katoen en hebben we in de kleuren donkerblauw & kobaltblauw.
€ 59,99

HLM

Basel

De Basel heeft een drukknoopsluiting en is gemaakt van 100% katoen, deze overall hebben we in de kleuren wit & groen.
€ 69,99

Kids overall

Pietertje | NU NIEUWE KLEUREN!

Heb je een kleine tuinder, schilder of boer in wording? De Glasgow overall hebben we ook voor de aller kleinste en heet Pietertje!
Al vanaf maat 86 in de kleuren rood, kobaltblauw en nu ook in het rose en zwart.

Ook leuk om cadeau te doen!
€ 39,99